Despre noi
Experianta acumulata este baza colaborarilor noastre viitoare privind acordarea avizelor si efectuarea evaluarilor psihologice de care aveti nevoie !
Avize Psihologice Avize Psihologice Avize Psihologice Avize Psihologice Avize Psihologice
Cabinetul Individual de Psihologie Lupascu Rodica isi desfasoara activitatea in Galati. Acesta este agreat de catre Ministerul Transporturilor pentru a efectua evaluari psihologice in domeniul sigurantei rutiere, maritime, fluviale si feroviare, conform Certificatului de Agreare nr. 685/19.07.2018.
De asemenea, in cadrul cabinetului se poat face si evaluari ce tin de domeniul Psihologiei muncii - electricieni, lucru la inaltime, tura de noapte si Psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale (permis port-arma, arma de vanatoare, etc.)

Serviciile psihologice prestate in cadrul cabinetului au ca scop avizarea anuala si la angajare a personalului, stabilirea stadiului de maturitate psihica, a nivelului aptitudinal - caracterial si comportamental al angajatilor, urmarindu-se masura in care persoanle angajate au o atitudine corecta, cinstita, atat relatiile cu ceilalti, cat si in raport cu bunurile firmei.

Va putem face o oferta foarte avantajoasa pentru dumneavoastra in vederea colaborarii directe pe partea de servicii psihologice si medicale. Precizam faptul ca, evaluarea clientilor se poate efectua si la sediul dumneavoastra intr-un interval orar optim.

Cu deosebita consideratie,
psiholog Rodica LUPASCU
Doresti mai multe detalii ?
Ma poti contact la telefon 0723 316 299 sau la adresa de email rodicalupascu@avize-psihologice.ro
 Avize psihologice
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LUPASCU RODICA
Toate drepturile rezervate - Copyright © 2019
 Avize psihologice
Doresti mai multe detalii ?
Ma poti contact la telefon 0723 316 299 sau la
adresa de email
rodicalupascu@avize-psihologice.ro
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE LUPASCU RODICA
Toate drepturile rezervate - Copyright © 2019